Górka przy pętli na Lecha; na przeciwko Kościoła (oś. Tysiąclecia)
Hej. Mam pytanie: czy jest to miejsce spotkania czy startu? Jesli to pierwsze to nie mam uwag a jeśli to drugie to proszę o zmianę miejsca startu. Chodzi oczywiście o możliwośc obserwowania biegu pierwszych osób przez bardzo długi czas (do najbliższych zabudowań kilkaset metrów). [było na szkoleniu z projektowania tras u Pawła ]
I druga sparwa, ale to już detal. Na stronie HKSu jest info o GP w Parku Tysiąclecia - zmienię to, co by w błąd nie wporwadzać (ale ciesze się że jest info w ogóle! ) bo Park Tysiąclecia to tam gdzie robił Lissek GP. A pisze to tu, żeby ktoś się przypadkiem w Walentynki przy starym hufcu nie zameldował
Marcin, to wszystko zależy od ustawienia trasy. Podczas ostatniego GP tam się odbywającego start miał miejsce z szczytu górki, mimo to pierwszych punktów nie było widać, mimo, że były one w parku. Inna sprawa, to fakt, że w niedzielę górka może być oblegana przez ludzi na sankach.
Pzdr
kR
_________________ "Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego."
Piszę poprawnie po polsku.
Kondzik, pierwszy punkty były wzdłuż torów tramwajowych a więc przez dwa PK biegacz był jak na dłoni stojących na górce. Ale nie o to chodzi jak było tylko jak powinno być tym razem. Z resztą mówiłem to Kamilowi pozyczając mu mapę tego terenu ale nie wiem na ile wziął sobie moje słowa do serca.
czy ustawicie gdzieś namiot?
może by np. obudować jedną z ławek parkowych namiotem by można było bezpiecznie od śniegu zostawić jakieś rzeczy niepotrzebne przy biegu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum